Domaine de la creuze noir-Saint Veran-Bourgogne

Read more

Vinho Verde-Cantilena-Portugal

Read more

Bartoli DB Range Shirza Cabernet- Riverina- Australië

Read more

Champagne J.M Gobillard et Fils Tradition brut 75 cl

Read more

Stellenrust Estate- Kleine Rust- Stellenbosch – Zuid- Afrika

Kruidige wijn met stevige structuur en aroma’s van pure chocolade. In de mond zacht en weelderig van smaak. Heel sappig met elegante tanines en sterke impressies van bessen. Zowel uitstekend bij lam, rundsgrillades en wild alsook om gewoon van te genieten.

Read more

Fattoria Lornano–Rosso Toscane-Italië

Dieprode Negroamaro wijn met violet indrukken. Intense aroma’s van wilde bosvruchten en kruiden. Weelderige mondstructuur. Mooi evenwicht met een aangename fruitige afdronk. Ideaal bij vleesgerechten, rijpe kazen, zuiderse gerechten, varkens- en kalfsvlees.

Read more

Appassimento-Deconti-Italië

Deze Grenache met een volle fruitige structuur van aardbeien en cassis met een boeket van kruidigheid van de Garrigues. Ideaal bij zomerse salades, en smaakvolle grillades  en carpaccio.

Read more

Chateau de la Commanderie – Lalande de Pomerol – Bordeaux

Populaire wijn met donkere robijnrode kleur. Aroma’s van kruiden en braambessen primeren zijn smaakpallet. Een krachtige volle afdronk waar de aanwezigheid van houtrijping zich subtiel laat voelen. Een vlotte soepele Bordeaux, met hoofdzakelijk Merlot, laat zich met alle vleesgerechten combineren.

Read more

Chateau Vieux Moulin – Puisseguin Saint-Emilion Bordeaux

Typische op hout gerijpte Bordeaux met mooi versmolten tanines, aroma’s van rood en zwart fruit, laurier en kruidnagel. Perfect te combineren met malse steaks en andere grillades.

Read more

Chateau Mirambeau Papin-Bordeaux Superieur

Deze moderne klasse Bordeaux is een blend van  hoofzakelijk Merlot en  aangevuld met wat Cabernet Sauvignon. De wijn kreeg houtlagering op Franse eik. Het is een typische Bordeaux waar de hints van rood fruit en een kleine vanille toets mooi in balans zijn met de versmolten tanines. Perfect passend bij alle warme bereidingen van rood […]

Read more